HTML

Faipari hírportál

A faipar.hu egy faipari hírportál, amely a folyamatos információ feltöltés mellett számos olyan szolgáltatással rendelkezik, ami minden faiparban dolgozó tevékenységében segítséget nyújthat. A látogatónak egy helyen lehetősége van 10 év szakmai cikk archívumában keresni, hozzászólni a hírekhez, megnézni a faipari rendezvényeket, figyelemmel követni a pályázatokat és megrendelni a témába vágó szakkönyveket. Az oldal a Magyar Asztalos és Faipar újság hivatalos honlapjaként üzemel. Ezenkívül szorosan együttműködik a woodholz.eu nemzetközi apróhirdetési portállal.

Friss topikok

Linkblog

Faipar 3.0

2009.12.02. 08:39 woodholz

Idén október 1-jével egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, elkészült a faipar online, a faipar.hu harmadik nagy frissítése, mely reményeink szerint újdonságaival, jobb kereshetőségével, új struktúrájával a felhasználók komoly segítségére lehet a közeljövőben.

A '90-es évek vége felé debütált a faipar.hu első verziója, amely mind híreket, mind praktikus információkat tartalmazott, majd 2007-ben a 2.0 verzió a színes, képes apróhirdetésekkel, jól kereshető cikkarchívummal jelentett komoly továbblépést. Idén október 1-jével egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, elkészült a faipar online, a faipar.hu harmadik nagy frissítése, mely reményeink szerint újdonságaival, jobb kereshetőségével, új struktúrájával a felhasználók komoly segítségére lehet a közeljövőben. A faipar fő újdonsága, hogy a híreket ezentúl szakmai rovatokba sorolja, így az egyes területen dolgozó (pl. ablakgyártók - ajtó, ablak rovat) felhasználók gyorsabban tudják átnézni a számukra kiemelten érdekes híreket, információkat.

bővebben: http://faipar.hu/hirek/software/2763,faipar-3-0.html

 

Szólj hozzá!

Címkék: fa gép hírportál weblap szerszám faipar fagazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://faipar.blog.hu/api/trackback/id/tr681568098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása