HTML

Faipari hírportál

A faipar.hu egy faipari hírportál, amely a folyamatos információ feltöltés mellett számos olyan szolgáltatással rendelkezik, ami minden faiparban dolgozó tevékenységében segítséget nyújthat. A látogatónak egy helyen lehetősége van 10 év szakmai cikk archívumában keresni, hozzászólni a hírekhez, megnézni a faipari rendezvényeket, figyelemmel követni a pályázatokat és megrendelni a témába vágó szakkönyveket. Az oldal a Magyar Asztalos és Faipar újság hivatalos honlapjaként üzemel. Ezenkívül szorosan együttműködik a woodholz.eu nemzetközi apróhirdetési portállal.

Friss topikok

Linkblog

Pályázati lehetőség gép- és eszközbeszerzésére, építésre, felújításra

2009.12.02. 08:48 woodholz

A kiírás alapján faipari tevékenységgel foglalkozó vállalkozások is pályázhatnak.

A program célja a cukorgyárak bezárásával érintett településeken a vállalkozói aktivitás, a versenyképesség, az innovációs képesség ösztönzése, a munkahelyek megtartása és új munkahelyek létrehozása, valamint a gazdasági szerkezet fejlesztése az új mikrovállalkozások létrehozásának, illetve működő mikrovállalkozások beruházásainak, műszaki-technológiai fejlesztésének a támogatása által.

A támogatási kérelmek beadási határideje 2009. december 15.

A vissza nem térítendő támogatásból a fejlesztési költségek 60%-a finanszírozható, a maximálisan igényelhető összeg 200 000 eurónak megfelelő, mintegy 54 millió Ft.

Támogatás igénybevételére jogosult azon működő vagy induló mikrovállalkozás, valamint az a természetes személy, aki vállalja, hogy a támogatás megítélését követően az első kifizetési kérelem benyújtásának időpontjáig egyéni vállalkozóvá válik, és tevékenységét – ha főállású alkalmazottat nem foglalkoztat - főállásban ekként végzi.

bővebben: http://faipar.hu/hirek/fagazdasag/2861,palyazati-lehetoseg-gep-es-eszkozbeszerzesere-epitesre-felujitasra.html

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat fa gép beszerzés faipar

A bejegyzés trackback címe:

https://faipar.blog.hu/api/trackback/id/tr81568109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása