HTML

Faipari hírportál

A faipar.hu egy faipari hírportál, amely a folyamatos információ feltöltés mellett számos olyan szolgáltatással rendelkezik, ami minden faiparban dolgozó tevékenységében segítséget nyújthat. A látogatónak egy helyen lehetősége van 10 év szakmai cikk archívumában keresni, hozzászólni a hírekhez, megnézni a faipari rendezvényeket, figyelemmel követni a pályázatokat és megrendelni a témába vágó szakkönyveket. Az oldal a Magyar Asztalos és Faipar újság hivatalos honlapjaként üzemel. Ezenkívül szorosan együttműködik a woodholz.eu nemzetközi apróhirdetési portállal.

Friss topikok

Linkblog

Ellentmondásos európai nyílászáró-piac

2010.01.18. 09:14 woodholz

November végén Grazban került sor a ROTO 4. szakmai újságíróknak rendezett szakmai napjára, ahol a közel 10 országból érkezett újságírók e terület legfrissebb tényeivel, trendjeivel szembesülhettek.Mint az elhangzott: Európában az év közepétől kitapintható stabilizálódási folyamatok ellenére még mindig csak nagy bizonytalansággal lehet tervezni a jövő évet, nemzeti és összeurópai szinten egyaránt.

Ellentmondásos európai nyílászáró-piac
A ROTO ausztriai, karlsdorfi gyárában számos alkatrész készül
a ROTO nyílászáróvasalatai számára.

Jelenleg olyan nagy a „káosz” e terülten, hogy több gazdasági kutatóintézettől számos egymásnak ellentmondó becslés jeleik meg, például a GDP adatra nap, mint nap az európai sajtóban. Tény, hogy a válság hatásait a nyílászárópiac sem kerülhette el a ROTO is de kétszámjegyű forgalomcsökkenéssel kellett hogy szembesüljön 2009-ben, amellett, hogy piaci részesedést e nehéz időszakban is növelni tudta. Dr. Eckhard Keill a ROTO vezérigazgatója szerint idén a hatalmas mentőcsomagok hatására is a válság alját úgy tűnik elértük, dea regenerálódás lassú lesz és a piacok a veszteségeik ledolgozását 2012/2013 körül érhetik el.

 

további cikk: http://faipar.hu/hirek/ajto-ablak/2881,ellentmondasos-europai-nyilaszaro-piac.html

Szólj hozzá!

Címkék: faipari nyílászáró faipar roto

A bejegyzés trackback címe:

https://faipar.blog.hu/api/trackback/id/tr561681338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása